04 сентября 2013

Як підписувати фотографії Вконтакті?

Дата публикации:
В доступному для всіх фоторедакторі, якщо ви вже помітили, є можливість вставки тексту з досить оригінальним гарним шрифтом.


Про цей фоторедактор ми вже писали в одній з наших публікацій, і проблем з цим у нас вже не мало б бути. Тепер поговоримо про використання тексту в обробці фото.

Шрифт, який використовується в фоторедакторі ВКонтакті, має назву Lobster і його можна знайти в інтернеті для завантаження, щоб в подальшому використовувати в своїх програмах-редакторах (Word, CorelDraw, Adobe PhotoShop). Зараз ним активно користуються рекламні агенції для оформлення текстових рекламних оголошень, які вже зустрічаються і в друкованих ЗМІ і на бігбордах.

Розглянемо на прикладі, як підписувати свої фото вконтакті.

Завантажемо для початку в свій альбом вибране фото. Ми візьмемо фото спорсмена, що віджимається, для фотопублікації на стіну групи спортивної тематики.


В фоторедакторі зробимо картинку більш привабливою для перегляду.
Для цього після завантаження в альбом відкриємо дане фото для перегляду і натиснемо Редагувати.



Крім розміщених знизу опцій редагування фото доступні також і опції що розташовані візуально в нижній лівій частині фото. Опція зі знаком Т означає редагування тексту на фото. Натискаємо і дописуємо потрібний нам текст підпису для нашого фото.


Можна обрати й інший стиль надпису натиснувши на подвійний знак Аа. В результаті отримаємо фото з верхнім і нижнім текстовим підписом, але вже з зовсім іншим шрифтом.


Після проведених редагувань натискаємо Зберегти. 

Тепер дане фото можна опублікувати в себе на стіні або відправити на стіну вашої групи чи товаришу.

P.S. Якщо Ви вже навчились вправно користуватись фоторедактором, поділіться своїми результатами в коментарях нижче.


Комментировать ВКонтакте


Комментариев нет:

Популярное за последний месяц: