22 июля 2013

Фоторедактор ВКонтакте. Як користуватись?

Дата публикации:
Багато користувачів ВКонтакте вже наповну користуються інтегрованим фоторедактором. Він дозволяє користуватись при редагуванні фото достатнім набором фільтрів та розміщувати тексти на світлинах з досить приємним шрифтом.

Вперед! Пора оновити свої фотоальбоми.

Відкрийте фотографію, завантажену Вами в профіль або в будь-яке співтовариство, і натисніть під нею «Редагувати».


Нижче фотографії ви бачите 7 фільтрів, перший з яких - оригінал фотографії. Шість наступних накладають на зображення різні ефекти (Aquilon, Terra, Latona, Vesta, Luna, Diana). Спеціальний повзунок на кожному фільтрі дозволить вибрати силу ефекту. Ви можете вибрати лише один з фільтрів. Один на одного вони не накладаються.




Кадрування дозволить вам вибрати будь-яку частину фото для подальшої роботи з ним. За допомогою мишки виберіть потрібну вам частину і натисніть на галочку.



З інструментів доступно також і розмиття фотографії. Для цього натисніть на іконку краплі. За допомогою спеціального повзунка ви можете вибрати силу розмиття. Більше того, курсором мишки ви можете вказати область фокусу на фото.

Цим функціонал розмиття не обмежується. Натиснувши на спеціальну іконку навпроти повзунка, ви дозволите розмиття під назвою tilt-shift. Даний інструмент дозволяє надати великим об'єктам іграшковий вигляд.


Якщо вам необхідно скористатися стандартними можливостями редагування (опис фотографії, зазначення місця, вибір альбому), натисніть кнопку «Показати додаткові налаштування".


Після збереження відредагованій фотографії, ви завжди зможете повернутися до оригіналу. Для цього знову зайдіть в режим редагування і натисніть «Відновити оригінал».



Ні для кого не секрет, що можливість в пару кліків зробити свій знімок оригінальніше останнім часом завойовує все більшу популярність, прикладом тому може служити соціальна мережа Instagram. Таким чином, ВКонтакте крокує в ногу з останніми трендами швидкої обробки зображень. Як і всі у ВКонтакте, новий фоторедактор красиво виглядає і швидко працює, а тому їм дуже приємно користуватися.


А що вийшло у вас?
Завантажте свої фото в коментарі...

Комментировать ВКонтакте


Комментариев нет:

Популярное за последний месяц: