30 августа 2013

Як не потрібно розкручувати сторінку чи групу у ВКонтакті?!

Дата публикации:
Знайти корисні поради по розкручуванню сторінки чи групи в соціальній мережі, чи то Вконтакті, чи то в Facebook, можна знайти в інтернеті чимало. Ми також розповідали про такі методи розкручування груп і сторінок вконтакті.

А от, що насправді не потрібно робити або робити безглуздо, мало хто вам розповість.


Вмикайте музику і вперед!

- Розсилка запрошень про вступ до групи або на підписку сторінки

Кожного дня Ви маєете можливість запросити 40 друзів до вашої спільноти або сторінки. Щоб отримати найменший ефект, висилайте запрошення одним і тим самим друзям щодня. Звичайно, не всі друзі це витримають і список друзів у вас поступово почне скорочуватись. Єдиним плюсом є - відсутність можливості вас забанити (викинути в спам).

- Діліться з фото та публікаціями групи на своїй сторінці

Продовжуйте ділитись усіма публікаціями та фото з сторінки групи на своїй стіні. Якщо вам вдалось вже підписати з десяток друзів в свою спільноту, то вони будуть задоволені бачити в стрічці новин дублювання усіх записів групи на вашій сторінці, і щоб гарно відфільтрувати таку стрічку їм достатньо буде вийти з групи або припинити дружбу з Вами. Також ваша стіна стане надто привабливою для відвідування новими або потенційними друзями.

А щоб досягти максимального ефекту у зборі "лайків" діліться одним записом по кілька разів. :)

- Клікайте на все підряд "мені подобається"

Думка про те, що кількість ваших "лайків", що ви залишаєте на фото друзів чи під їхніми публікаціями зробить вас більш помітними, а вашу стіну більш відвідуваною є досить помилковим враженням. В обмін на отримане задоволення власником фото чи новини ви практично нічого не отримаєте.

- Запрошуйте користувачів розсилкою повідомлень

Найбільший ефект Ви отримаєте, якщо будете розсилати масові повідомлення (одне повідомлення групі осіб). Ваші повідомлення перейдуть в категорію "спам", і далі вам достукатись в закриті двері до друзів буде ще важче.

Якщо вас ще не віднесли до спаму, то спробуйте надсилати повідомлення з запрошенням щодня, і бажано з однаковим текстом типу "вступи в мою групу ...". А якщо надсилати такі повідомлення ще й тим учасникам, які вже вступили в спільноту, то можна завоювати статус "persona non grata".

- Максимально копіюйте фото з відомих сторінок чи інтернету

Якщо це фото вже бачили на інших сторінках і воно зібрало чималу кількість "лайків", то його перепост на вашій сторінці або у вашій групі підвищить трохи зацікавленість і розбудить інтерес підписників, але вже не до вашої групи чи сторінки, а до першоджерела.

P.S. Користуйтесь нашими порадами і все у вас буде "в шоколаді" :)


Комментировать ВКонтакте


Комментариев нет:

Популярное за последний месяц: