22 июля 2013

Як скачати музику ВКонтакте?! Програма VKMusic

Дата публикации:

Найнадійніший спосіб завантажити музику з контакту - скористатися VKMusic. Детальний опис та відео допоможе вам легко розібратися як користуватися даною програмою для скачування музики і відео з безлічі сайтів, у тому числі з контакту.

Програма VKMusic була спеціально розроблена для зручного використання пошуку і завантаження будь-яких музичних і відео файлів з ​​популярних сайтів, у тому числі з контакту. Ми постаралися поєднувати простоту і функціонал з привабливим дизайном, що з гідністю оцінений багатьма нашими користувачами.

VKMusic 4 - краща програма для скачування музики з контакту. Просте завантаження музики зі сторінок користувачів, вбудований пошук і музичний плеєр робить цю програму незамінним інструментом для скачування з контакту.

Завантажити програму можна пройшовши за посиланням:

або натиснувши на кнопку:


Вбудований функціонал дозволяє закачувати не тільки музику, але так само відео з різних сайтів, у тому числі з контакту. Ознайомитися з інструкцією як завантажити відео з youtube і контакту ви можете на цьому сайті, але ви легко зрозумієте як качати відео, прочитавши дану інструкцію.

1. Скопіюйте посилання на сторінку користувача або групи. При запущеному VKMusic у вас спливе віконце, з кнопками "Відео" і "Музика". Натисніть "Музика".

Якщо ви забули запустити VKMusic, то після запуску ви можете вставити посилання в програмі у верхнє поле пошуку та натиснути "Enter" або кнопку "Пошук".
З'явиться список музики користувача. Подвійний клік по потрібній пісні додасть її до списку закачувань і почне скачування музики з контакту.

Є простий рада як скачати музику з контакту повним списком пісень користувача - достатньо виділити в VKMusic будь-яку пісню користувача, натиснути "Ctrl + A" і кнопку "Додати в накачування. Всі обрана музика з контакту буде додана в список і закачана.
Скачування музики з контакту почнеться автоматично після вибору пісень.

Якщо закачування не розпочалася, можливо у вас режим закачування переведений в очікування. У такому випадку над списком закачувань є кнопка "Старт все", натисніть її, або клацніть по пісням які хочете почати закачувати з контакту. Якщо замість неї кнопка "Пауза все" - закачування в автоматичному режимі, закачування будуть починатися автоматично.
Запустити програвання пісні ви можете подвійним кліком. Відкрити папку зі завантаженої музикою з контакту можна правим кліком миші і натисканням "Відкрити папку з файлом".

Як шукати і скачувати музику з контакту

VKMusic має вбудований пошук музики. Введіть ім'я виконавця або назву пісні у верхнє поле і натисніть "Пошук". Програма відобразить знайдену музику в контакті, як і раніше, подвійним кліком по пісні ви почнете її скачування.

Колонка "фото" в результатах пошуку показує скільки пісень з однаковою назвою було знайдено. Вони можуть відрізняються тривалістю, якістю, роком випуску чи альбомом. Відобразити різні варіанти пісні з контакту можна якшо за знаком "плюс" у вкладці "Час". Клік по вкладці "Бітрейт" змусить програму просканувати файли і відобразити якість аудіозапису, діапазон бітрейта даної пісні.

2. При введенні імені виконавця або треку у поле пошуку, у вас повинні з'явитися підказки. Можливі "Виконавці", "Альбоми" з схожим на введений текст назвою. Клацніть "I" навпроти будь підказки.

Якщо підказки при введенні не з'являються, перевірте що стоїть галочка в "Опції" - "Підказки при пошуку музики". Після чого музика буде завантажена з контакту
Клік по кнопці "i" виводить інформацію про виконавця: альбоми, треки, опис і схожих виконавців. Після подвійного кліка по будь пісні в списку треків, програма додасть пісню в список закачувань, після чого спробує знайти і завантажити дану музику з контакту. Якщо музика на може бути знайдена або завантажена з контакту, іконка навпроти закачування поміняється на червоний гурток.

3. У VKMusic вбудовані чарти музики і список треків в ефірах радіопередач. У меню VKMusic виберіть "Чарти" і будь-який з наданих варіантів. Відобразитися список музичних треків, відсортований за рейтингом або часу в ефірі.

Навпроти кожного пункту стоїть іконка, "галочка" означає що дана музика вже була знайдена і закачана з контакту. Кнопка "Закачати все" додасть всі аудіозаписи в накачування і спробує знайти в контакті, якщо пісня буде знайдена вконтакте, програма закачає її.
Якщо у вас залишилися питання по тому як скачувати музику з контакту, відпишіть на форумі, ми постараємося доповнити статтю потрібними вам відповідями. Якщо стаття вам стала в нагоді - лайки вітаються =) Вдалих скачувань, і не забувайте, програма вміє качати не тільки музику з контакту, але так само і відео. :)

Комментировать ВКонтакте


Комментариев нет:

Популярное за последний месяц: