26 апреля 2013

Як заробити на групі вконтакті?

Дата публикации:
Сьогодні розмова піде про заробіток на групах і публічних сторінках вконтакті і фейсбуці. Ні для кого не секрет, що на хороших групах можна заробити чималі гроші, але не у всіх є групи, де кількість осіб перевищує сотні тисяч людей. Але майже у кожного є група з пару тисячами людей, і виявляється на ній теж можна заробляти гроші!

Нещодавно з'явився такий сервіс sociate, він пропонує як заробляти на своїх групах, в яких не менше 1000 чоловік, але і розміщувати свої рекламні пости в інших групах.

Що нам пропонує sociate:

Вебмайстру
  • Заробляйте на своїй групі Вконтакті: розміщуйте рекламні матеріали та заробляйте гроші за кожен пост
  • Розміщуйте пости за розкладом: АвтоПост дозволяє налаштувати автоматичний постинг за розкладом, в заданий час. Одночасно можна розміщувати матеріали в ВК і FB
  • Отримуйте більше рекламодавців: навіть якщо група виключена з пошуку Вконтакте, рекламодавці зможуть знайти її у списку майданчиків Sociate.ru і запропонувати вам публікацію рекламних матеріалів.
  • Економте час на публікації рекламних матеріалів: Sociate.ru дозволяє налаштувати автоматичний постинг рекламних матеріалів і не витрачати час на розміщення оплачених рекламодавцями постів вручну - або ж контролювати рекламу в своїй групі повністю і публікувати пости самостійно.
  • Розміщуйте тільки якісні рекламні матеріали: перед розміщенням ви завжди можете ознайомитися з матеріалом і відмовитися від його публікації. Система дозволяє самостійно відбирати ті рекламні пости, які з'являться у вашій групі.
  • Отримуйте прибуток від партнерів: приводьте нових рекламодавців і отримуйте до 10% від комісії по кожній угоді.

Рекламодавцеві
  • Вибирайте якісні майданчики для розміщення рекламних матеріалів: у список майданчиків Sociate.ru включені найбільш відвідувані групи Вконтакте. Ви можете самостійно відібрати майданчики по вартості розміщення рекламного посту, кількістю учасників групи, тематиці групи.
  • Економте час на пошуку рекламних майданчиків: система Sociate.ru дозволяє вибирати майданчики самостійно, не контактуючи з власником групи безпосередньо.
  • Звертайтеся до своєї аудиторії: статистика майданчиків Sociate.ru допоможе вибрати саме ті групи, учасниками яких є ваші потенційні клієнти.
  • Контролюйте бюджет рекламної кампанії: система Sociate.ru гарантує оплату за фактом розміщення рекламного посту. Гроші на вашому рахунку заморожуються і знімаються тільки тоді, коли система перевірила і підтвердила розміщення рекламного поста в певний час і на певний термін.
  • Отримуйте прибуток від партнерів: приводьте нових власників груп і рекламодавців в систему і отримуйте 10% від комісії по кожній угоді.

Sociate.ru - заработок на социальных группах и публичных страницах

Партнерська програма

Якщо в розміщенні бере участь рекламодавець і вебмайстер, залучений вами - ви отримуєте 25% від комісії, якщо вебмайстер - 10%, а якщо рекламодавець - 15%. Залучайте хороші майданчики і цікавих рекламодавців, заробляйте разом з нами!

Від себе хочу додати, що модерація на рекламу жорстка, бо не пропустили інтернет з продажу навушників. Я чесно кажучи здивувався, в чому проблема, начебто тематична реклама, онлайн магазин є, знижки. Написав в тих підтримку, а вони мені сказали, що навушники не оригінал, а копія, і взагалі на сайті ніде цього не написано, і відгуки на яндекс маркеті негативні. Так що модератори не дрімають, а відсівають неякісну рекламу.

Реєструйтеся в sociate і починайте заробляти прямо зараз!

За матеріалами: liblog.ru

Комментировать ВКонтакте


Комментариев нет:

Популярное за последний месяц: